Friday, June 12, 2015

Program turistic care ajuta la atragere turistilor in extrasezon la munte si la mare Partea a II-a

PROGRAM TURISTIC CARE AJUTA LA ATRAGERE TURISTILOR IN EXTRASEZON LA MUNTE SI LA MARE Partea a II-a

Cine va castiga alegerile la Constanta 1
In acest articol si intr-un alt document redactia ziarului Criteriul National o sa va prezinte o lista cu 10 exemple de programe turistice care ajuta la atragerea turistilor si la prelungirea sezonului, atat la munte cat si la mare.
Cele zece programe au fost elaborate tinand cont de anumite aspecte caracteristice locatiilor ,obiective turistice si de o serie de principii de marketing turistic modern care pana acum nu au fost aplicate in Romania.
Dupa ce veti afla despre ele,  veti intelege de ce pana acum ati intampinat anumite probleme in afacerea dumneavoastra ,de ce nu au mers lucrurile asa cum ar fi trebuit etc
Inainte sa continuati sa cititi ceea ce va vom prezenta in aceasta editie o sa va recomandam sa urmariti o serie de informatii pe care le am publicat deja despre acest subiect in linkurile de mai jos .

Revenind acum la ceea ce dorim sa va prezentam in aceasta editie o sa va spunem urmatoarele. Cele 10 programe turistice care  vor ajuta hotelieri si diversele locatii turistice sa atraga turistii in extrasezon nu au fost create intr-o maniera haotica si improvizata asa cum s-a intamplat pana acum si nici nu propun sa atraga turistii intr-o anumita zona ,locatie sau regiune din cauza ca acolo se afla cateva obiective turistice ce sunt controlate de cine trebuie.
Pentru a evita astfel de situatie vom avea o discutie cu hotelierii ,cu managerii unor locatiii ,cu agentii de turism, reprezentanti ale unor tururi operatori ,centre de entertainment, cu institutiile de arte,cu firmele de organizare de evenimente ,cu societatea academica ,cu reprezentantii ai mediului de afaceri ,cu companiile din industria de transfer de know how.
In aceeasi ordine de idei, programele respective nu vor fi promovate asa cum s-a intamplat pana acum doar ca sa poata directiona banii catre firmele de partide ci pentru a aduce turistii.
In acest scop se va implementa un proiect in care romanii din diaspora vor fi platiti din bani Uniunii Europene ca sa promoveze programele turistice respective. Cu aceasta ocazie in loc ca milioane de euro pe care UE pana acum le-a alocat pentru promovarea turismului sa ajunga la firmele de casa ale politicienilor si apoi in pusculita partidelor politice vor ajunge la romanii din diaspora iar ei vor fi platiti pentru fiecare turist ,participant la evenimente de transfer de know how pe care vor trimite in Romania .
Avand in vedere ca diversele tari ale UE sustine o astfel de idee, vom reveni cu mai multa informatii despre acest subiect deoarece intr-un alt proiect separat si elevii ,studentii ,somerii si cei care lucreaza si primesc salarii de mizerie vor putea sa promoveze programele turistice respective si sa castige bani pe langa salarii!

No comments:

Post a Comment